Støt regnskoven

By:

Verdens regnskove er blandt de mest eksotiske og fantastiske områder vi har på jordkloden, og er hjem for lige så eksotiske dyr og insekter. På trods af, at regnskovens områder kun dækker ca. 6% af klodens areal, findes over halvdelen af verdens dyre- og insektarter i regnskovene. Som dyr, har stammefolk ligeledes levet i harmoni i et utal af generationer i regnskoven, og har levet af dens ressourcer.

Desværre har vi gennem de seneste mange årtier, fældet større og større arealer med skov, grundet en stadig stigende efterspørgsel på blandt andet tømmer.

Når træerne i skovene fældes, fjerner vi ikke blot det som renser vores luft, så udleder vi samtidigt enorme mængder af CO2. Det estimeres, at 15% af klodens samlede menneskeskabte CO2-udledninger, stammer fra fældningen af skoven træer.

Køb et regnskovscertifikat i dag

Verdens Skove har gennem de seneste 30 år arbejdet med at bevare regnskoven. Det gør de blandt andet gennem regnskovscertifikater. Med et regnskovscertifikat fra Verdens Skove, kan du fra blot 214 kroner bevare et konkret stykke regnskovsjord på 500kvm. Verdens Skove har erfaret, er større arealer regnskov bevares, hvis de lokale har rettighederne over landet, i modsætning til store internationale virksomheder, som blot fælder træerne for profit. Gør som 200.000 andre, og gør en forskel i dag.

Posted in: Regnskoven