Verdens regnskove står for skud

By:

Verdens regnskove befinder sig omkring ækvator i områder med høj temperatur og fugtighed, som giver tusindvis af eksotiske dyr og planter mulighed for at trives allerbedst. Verdens største regnskov finder vi i Amazonas, og spreder sig over otte Mellem- og Sydamerikanske lande.

Desværre bliver regnskoven mindre for hvert år, da vi mennesker hvert år fælder enorme mængde skov for profit. Grunden til at vi fælder så store mængder, er den store globale efterspørgsel på tømmer og palmeolie. Tømmeren kommer fra træerne i skoven, og palmeolien dyrkes på marker som gøres plads til gennem fældning af skoven. Det vurderes at ca. 1/3 af alle produkter vi finder i et supermarked indeholde palmeolie.

Efterspørgselen er så stor, at vi hvert år fælder hvad svarer til 3 gange Danmarks areal.

Støt regnskoven fra kun 214 kroner i dag

Verdens Skoves arbejde består i, at bevare så meget regnskov som muligt. Det gør de blandt andet gennem politisk arbejde, som hjælper lokalbefolkningen til at genvinde rettighederne over skovområderne. Verdens Skove har gennem 30 års arbejde i regnskoven erfaret, at større arealer skov bevares, hvis lokalbefolkningen har rettighederne over områderne. Med et regnskovscertifikat fra Verdens Skove, kan du som 200.000 andre danskere hjælpe med at bevare et stykke regnskovsjord. Besøg verdensskove.org og støt regnskoven fra kun 214 kroner i dag.

Posted in: Regnskov