Støt regnskoven ved køb af et regnskovscertifikat

By:

I vores travle hverdag, så kan man let glemme hvilken betydning regnskoven har for os har for os. Specielt os, fordi vi ikke bor tæt på den. Men selvom at vi ikke bor tæt på regnskoven, så har regnskoven stadigvæk en påvirkning på vores liv.

Hvis regnskoven udryddes, så bliver flere truede dyrearter udryddet. I den vestlige verden kommer en fjerdedel af vores medicin fra regnskoven. En del af vores mad stammer oprindeligt også fra regnskoven. Som fx bananer, citrusfrugter, peanuts og vanilje og meget mere.

Så hver dag er vi i indirekte kontakt med regnskoven. Hvis regnskoven ikke fandtes, så var det ikke muligt at få noget bestemt medicin eller noget bestemt mad.

Heldigvis findes der folk, der har en passion for at redde regnskoven. Verdenskove.org hjælper med at bevare regnskoven som fx ved at genplante regnskoven.

Man kan støtte deres arbejde ved at købe et regnskovscertifikat. Når man køber et regnskovscertifikat, så er man med til at beskytte et konkret stykke af regnskoven. Man er blandt andet med til at sikre levesteder for truede plante- og dyrearter. Når man har købt et regnskovscertifikat, så får man et bevis på, at man har støttet regnskoven.

Man kan også støtte Verdenskove.org ved at købe produkter i deres webshop eller at blive frivillig.

Posted in: Regnskoven