Gør en forskel og bevar regnskoven

By:

Regnskoven forsvinder imellem vores fingre, og det kommer mere og mere ud af kontrol. Hvert 3. sekund forsvinder der tropisk skov på størrelse med en fodboldbane, og det er her, at over halvdelen af alle landlevende arter lever. Vi mister altså både den smukke regnskov, men mange dyr mister også deres hjem. Det hele forsvinder med stor hastighed, og vi er derfor nødt til at gribe ind, ind det hele bliver udryddet. Det er den evige jagt på ressourcer, de store ændringer i klimaet, globalisering og ikke mindst vækst, der er skyld i den udryddelse, og vi er derfor alle nødt til at hjælpe til! 

Hjælp Verdens Skove med bevarelse af regnskoven 

Verdens Skove har 30 års erfaring med at bevare regnskoven, og de kæmper for at beskytte den unikke natur, enestående planter og dyr. De kæmper for regnskoven, og de ønsker også, at så mange som muligt vil støtte deres arbejde og hjælpe til ved at købe et regnskovscertifikat. Når du gør dette, så støtter du netop deres arbejde, og du er med til at redde et stykke af Nicaraguas regnskov. Det er altså blot 214 kr., der skal til for at bevare 500 kvm af regnskoven. 

Klik ind på deres hjemmeside i dag og få et nærmere indblik i deres store indsats i forbindelse med bevarelse af regnskoven og find ud af, hvordan du selv kan være med til at gøre en forskel! 

 

Posted in: Regnskoven