Regnskoven

By:

For hver dag der går, jo mindre bliver regnskoven. https://www.verdensskove.org/ arbejder for at bevare regnskoven. Regnskoven bidrager rigtig meget til hele verden i det, at meget mad kommer fra regnskoven såsom kakao og vanilje. En fjerdedel af det medicin, vi bruger i vesten, det kommer fra regnskoven. Derudover huser regnskoven mange dyr, og hvis regnskoven forsvinder, så vil dyrene højst sandsynligt også forsvinde, da de ikke har det samme klima at leve i længere.

Man kan være med til at støtte Verdens Skoves arbejde med at hjælpe regnskoven. Man kan blandt andet købe regnskovscertifikat, hvor man får et konkret bevis på, at man har været med til at støtte regnskoven.

Af andre måder man kan støtte Verdens Skove og regnskoven på, det er ved at købe nogen af deres produkter, som de har i deres webshop. Her man kan blandt andet købe smykker, plakater, t-shirts og bøger samt meget andet.

Man kan også blive frivillig, hvor du kommer med Verdens Skoves datterorganisation Nature Tours, hvor du kommer med til udlandet, hvor du blandt andet kan komme til at arbejde med genplantning af regnskov eller med økologisk landbrug. Dette er en god måde at bidrage til regnskoven på men samtidig få en uforglemmelig oplevelse.

Posted in: Regnskov