Hvert 3. sekund forsvinder en fodboldbane regnskov

By:

Regnskovene er for mange mennesker et fortryllende og nærmest eventyragtige områder, kendt for at være hjemsted for klodens mest eksotiske dyr. Faktisk er regnskoven hjemsted for over halvdelen af jordens plante- og dyrearter, på trods af, at regnskoven kun dækker ca. 6% af klodens overflade. Regnskoven er på mange måder et helt fantastisk sted, og for dyrene som lever der, er skoven alfa og omega for deres overlevelse. Desværre er vi mennesker alt for hårde ved disse områder, og faktisk fælder vi hvad der svarer til en hel fodboldbanes areal regnskov hvert 3. sekund!

Når vi fælder så store områder, har det katastrofale konsekvenser for dyr og mennesker som lever i og omkring disse skove, og faktisk forbinder man hvad der svarer til 15% af jordens samlede Co2 udledning, med fældningen af regnskoven!

Gør som 200.000 andre danskere og støt regnskoven

Verdens Skoves arbejde består i, at hjælpe lokalbefolkningen til at få rettighederne over disse skovområder. Med mere end 30 års erfaring med samarbejder med lokalbefolkningen i forskellige regnskovsområder, har Verdens Skove erfaret, at giver man folket som lever i og omkring skovene rettighederne over skovområderne, fældes der mindre skov.

Siden 1982 har mere end 200.000 danskere været med til bevare disse skovområder, og for et mindre beløb kan du hjælpe til. For bare 214 kroner, kan du bevare et konkret stykke regnskovsjord i Nicaragua på 500kvm.

Posted in: Regnskoven