Gør en forskel for verdens regnskove

By:

Verdens Skove hed engang Nepenthes, og har i dag ca. 30 års erfaring med skovforvaltning og udviklingsarbejde i skovområder i Danmark og Latinamerika. Missionen er enkel, og metoderne målrettede og langsigtede. Ved at støtte lokale initiativer og kampagner i skovområderne, samt professionelt lobbyarbejde, arbejder Verdens Skove for en grøn fremtid, hvor mangfoldigheden indenfor plante- og dyreliv bevares.

Gør en forskel – køb et stykke regnskov

Der er mange måder, du kan gøre en forskel for verdens regnskove på. Én af måderne, er ved at investere i et stykke regnskov i form af et regnskovscertifikat fra Verdens Skove. Med et regnskovscertifikat er du med til at frede et område af regnskoven i Nicaragua, så der både sker en positiv udvikling for de lokale i området, samt skovens plante-og dyreliv. Et regnskovscertifikat er den perfekte gaveidé til den, du holder af – som holder af skoven.

Find information online

På Verdens Skoves hjemmeside kan du læse flere detaljer om det arbejde, Verdens Skove udfører herhjemme såvel som i Latinamerika. Deres arbejde finder sted i skovrige lande omkring Amazonas, bl.a. Panama og Honduras. Du kan bl.a. se billeder fra de skovområder, der nyder beskyttelse takket være de regnskovscertifikater, danske støttemedlemmer har investeret i. Det gør en synlig forskel at give et bidrag!

Posted in: Regnskov