Hjælp med at redde regnskoven

By:

Regnskoven er verdens lunge. Her produceres en stor del af den ilt, som er så essentiel for at mennesker og dyr kan leve på jorden. Derfor er det så vigtigt at regnskovene bliver bevaret.

Det kan være svært for den enkelte person at gøre noget konkret for at bevare skove og regnskove. Men det giver de muligheder for hos organisationen Verdens Skove. Det er både de danske skove og de internationale regnskove, som de arbejder for at bevare og for at sikre en bæredygtig brug af skove. Det er frivilligt arbejder, der er kernen i Verdens Skove. Organisationen, der har rødder helt tilbage til 1982, skaber rammerne for folk, der gerne vil bevare og fremme verdens skove. Mere end 200.000 danskere har allerede købt de regnskovscertifikater, som Verdens Skove udbyder. Du kan selv vælge beløbet på disse. Pengene går direkte til at bevare et konkret stykke regnskov i Nicaragua. Faktisk er rydning af skov skyld i ca. 10 procent af verdens menneskeskabte CO2 udledning. Cerfikatet er en oplagt gaveide til en miljøbevidst person.

Men du kan også støtte kampen for at bevare verdens skov på andre måder. Hos Verdens Skove har de en webshop med masser af spændende produkter. Når du handler her, støtter du bevarelse af sjov. Blandt andet kan du få en række smukke plakater, du kan få en række forskellige armbånd, halskæder, økologisk konfekt i forskellige smagsvarianter, lysestager plus en flot Verdens Skov T-shirt og meget andet.

Posted in: Regnskoven