Sådan gør du en forskel for naturen

By:

Der er mange grunde til at regnskoven skal bevares. Den huserer et utal af forskellige dyrearter, bare i Amazonas vokser 25% af alle plantearter, og så er det selvfølgelig hjemstedet for adskillige indianerstammer. Men det er ikke det hele, for regnskovene rummer ikke kun masser af liv, den sørger også for at bevare liv. Vi mennesker er uundgåeligt afhængige af regnskovenes overlevelse, eftersom de modarbejder vores store CO2 forbrug. Er regnskoven der ikke, vil klimaet ændre sig hurtigere end nogensinde før, hvilket vil få fatale konsekvenser for hele kloden. Derfor er det vigtigt at vi bremser den ødelæggelse af regnskov, der i dette sekund er i fuld gang.

Støt Verdens Skove

Der er mange måder, hvorpå du kan gøre en forskel for regnskoven. Du kan først og fremmest give din støtte til organisationen Verdens Skove igennem donationer. Det er blandt andet muligt at støtte deres arbejde ved køb af regnskovscertifikater i deres onlineshop – hvert certifikat du køber, redder 500kvm regnskov.

Verdens Skove har igennem de sidste mange år gjort en stor indsats. Indtil videre har de reddet og bevaret regnskov, der svarer til 12.362 fodboldbaner. De skaber denne store forandring ved hjælp af de donationer de får fra personer som dig, og igennem samarbejde med de lokale, der bor i regnskoven.

Skab en forandring nu, og doner til Verdens Skove.

Posted in: Regnskov