Regnskoven i Nicaragua kalder

By:

Regnskovene i Sydamerika er nogle af de vigtigste områder i verden, når det kommer til mindskelsen af CO2 i atmosfæren. De enorme områder med regnskov omkring Amazonas fungerer som en af klodens mest effektive lunger, og det er af største vigtighed for både klima og biologisk mangfoldighed, at vi tager hånd om at bevare disse områder allerede i dag. Verdens Skove arbejder for beskyttelse af regnskoven i en række udvalgte lande i Sydamerika, og de har brug for din hjælp til at kunne fortsætte deres arbejde med oplysning og lobbyisme på lokalt og globalt plan.

Bliv støttemedlem eller køb et regnskovscertifikat

Hos Verdens Skove kan du vælge mellem tre måder at hjælpe på. Den ene er at blive størremedlem. Ved at betale en månedlig ydelse, hjælper du organisationen med at have råd til at støtte initiativer, der arbejder for beskyttelse af verdens skove. En anden mulighed er at investere i et regnskovscertifikat. Det sjove ved denne form for støtte er, at du rent faktisk kommer til at ‘eje’ et stykke regnskov i Nicaragua. Verdens Skove har fredet et område af regnskoven i landet, alene gennem køb af regnskovscertifikater fra engagerede medlemmer. Hjælpen gør en synlig forskel. Du kan se billeder af den fredede regnskov på deres hjemmeside, og få syn for sagen. Endelig kan du melde dig som frivillig i organisationen i Danmark, og være med til at skabe øget synlighed af vigtigheden af levende og mangfoldige skovområder i Danmark og Sydamerika.

Find mere information om Verdens Skove

Klik forbi deres hjemmeside og læs mere om, hvad Verdens Skoves arbejde konkret går ud på. Det handler både om at skabe større grøn bevidsthed i befolkningerne, og samtidig om at påvirke de mennesker, der rent faktisk sidder med magten til at træffe afgørende beslutninger på naturens vegne. 

Du finder information og billeder af regnskoven på VerdensSkove.dk.

 

Posted in: Regnskoven