Støt verdensskovene og få god samvittighed

By:

Støt verdensskovene og få god samvittighed

Hvilken jordklode ønsker du at give videre til de kommende generationer af mennesker, som skal bo her, hvor du selv har nydt dine dage? En planet, hærget af kaos og utilgivelige ændringer, som er skabt af mennesker, som kun havde profit for øje? Eller en planet med en befolkning, som har redskaberne og evnerne til at holde verden bæredygtig og mangfoldig i mange flere generationer?

 

Hos Verdensskove.org håber man på den sidste mulighed, og man håber også på, at du vil hjælpe til i kampen om dette. Der er således ikke tale om en mulighed for at støtte krigs- eller katastroferamte områder. Nærmere, så har du muligheden for at støtte en dansk organisation, som er én af de få, hvis formål hovedsageligt er at bevare verdens skove og dermed verdensbefolkningens bæredygtige adfærd.

 

Hvordan kan du støtte?

Du har sikkert hørt alle klagesangene før. Kloden og klimaet er på vej i den forkerte retning, men hvad kan man gøre ved det? Hos Verdensskovene.org har du muligheden for at støtte arbejdet med både politik, kampagner, oplysninger og konkrete projekter – alt sammen for at redde verdensskovene. Det kan du gøre med et enkeltbeløb eller et illustrativt regnskovscertifikat, og det muliggør at hjælpe der, hvor det hjælper bedst.

 

På den måde kan du også hjælpe med at bevare livet på jorden, de mennesker der bor her, deres helbred og deres levevilkår, selv der, hvor de lige nu er værst. Det kan du gøre på https://www.verdensskove.org/.

Posted in: Regnskoven