Økologisk og bæredygtigt

By:

For at vi skal redde regnskoven og støtte op under dem, som gerne vil have vi genbruger og kommer væk fra brug og smid væk kulturen, så er vi nødt til at tænke anderledes, og det er, at vi stopper mange af de små ting, som vi gør i vores hverdag. Er du i tvivl, så gør som jeg. Kontakt verdensskove.org og få en snak med dem om, hvad du kan gøre i hverdagen for at være med til at sikre et bæredygtigt samfund, hvor vi ikke tænker, som vi gør i dag, men tænker langsigtet og forsøger at sikre, vi ikke overbebyrder hverken jorden som helhed eller de øko områder, som er specielt sensitive som regnskoven og områder med koralrev.

Hvis vi alle gør en indsats

For en dansker, som mig, der er født og opvokset med andelsbevægelsen, og som er i et samfund, hvor vi altid forsøger at hjælpe de svageste i samfundet, og hvor vi gerne løfter i flok, så lyder det hele så enkelt, men jeg har også alle mine basale behov dækket, inden jeg får lært, hvad de er.

For en stor del af verden, hvor man lever fra hånden til munden, kan dette med at tænke økologisk og bæredygtigt være uoverskueligt, så ansvaret er dit og mit, det er os, som skal redde verden og regnskoven, og vi er bagud med mange år, så vi skal til at løbe stærkt, hvis vi vil have noget at efterlade til de kommende generationer. Jeg ved, jeg har noget, som jeg gerne vil efterlade, for der er ikke noget, som står skarpere for mig, end de rejser, jeg har haft til de områder af verden, hvor der har været regnskov, og hvor jeg har kunne nyde dyrene og plantelivet til fulde.

Posted in: Regnskov